Skip to main content

|| अईसन न देख पगली || Yash Singh Thakur , Geetisha , Rap- Anurag | Lyrics

|| अईसन न देख पगली || Yash Singh Thakur , Geetisha , Rap- Anurag
| Lyrics 



Song - aisan Na Dekh Pagli - अईसन न देख पगली
Singer - Yash Singh Thakur, Geetisha Rameshwari 
Rap - Rapper Anurag Mishra
Composition - Yash Singh Thakur 
Lyrics - Yash Singh Thakur , Anurag Mishra




Lyrics:

In Hindi

अइसन न देख देख ......
अइसन न देख देख ......

संगीतमय यश
रैपर अनुराग

अइसन ना देख पगली प्यार हो जाही या
अइसन ना देख पगली प्यार हो जाही या
ते मिस इंडिया के टूरी
और में छत्तीसगढ़ीया ......x2
खातस ते पिज्जा और मोमोज
औ में चीला भुजिया
डैडी के तोर भारी बड़ा बिजनेस
दारा मोर गाव के मुखिया ।।।।।

अइसन न देख देख ......
अइसन न देख देख ......

(रैप)
टुकुर टुकुर देखे के आदत वो तोला
ते देवत हस लाइन ए मन हे मोर होला
मोर पाछू वह गोवथनि भाव देवो नै तोला
ते औ कछु मँग तोर  भर दुहु झोला
ते देके काहा में वो ठाट ला मोला है
उखाड़ नहि सके कोनो ………।
जब टूरी बिठाके में आडी चलाथों
माई दू दिन में ही पूरा बरदी घुमाथोन
में पिक्चर देखे बर मैग्नेटो मे जाथोन
इंटरवल मी बिईठके में बासी ला खाथो
पीके पीके रेड बुल बिल ला बीकाथॉन
पइसे मजा में भांडार मुझे बटवाथों
भंडारा में बटवाओं ...

अब आये हस मोर गाव मे तोह काम ल बता
पीपल के छाव मे ते आपन मढ़ा
काम बुता नहि हे ता दातुन ला गिस
अबे साले भडक गिस......

ले भाई ते आगे जा

ते काबर पाछू पडे है
ते फ़ोकट बर जिद मा अडे हस ते .....,

ककरोँ हाथ नहि आवै हो टूरा
ककरोँ हाथ नहि आवै हो टूरा

जमथ नहि हे का गोरी गोठ तोला
देखा झन ते मोला अपन ये रोला
जमथ नहि हे

तोर जायस कतको वह पाछू मा मोर
छत्तीसगढिय़ा होउ मैं सबले बढ़िया

अइसन ना देख पगली प्यार हो जाही या
अइसन ना देख पगली प्यार हो जाही या
ते मिस इंडिया के टूरी
और में छत्तीसगढ़ीया ........x2
खातस ते पिज्जा और मोमोज
और में चीला भुजिया

अइसन न देख देख ......
अइसन न देख देख ......


In English

Aisan na dekh dekh......
Aisan na dekh dekh......

Musical yash
Rapper Anurag

Aisan na dekh pagli pyaar ho jaahi ya
Aisan na dekh pagli pyaar ho jaahi ya
Tai miss india ke turi
Aur mai chhattisgarhiya x2
Khaatas tai pizza aur momos
Aur mai chila bhujiya
Daddy ke tor bhaari bada business
Dara mor gaw ke mukhiya.....

Aisan na dekh dekh......
Aisan na dekh dekh......

(Rap)
Tukur tukur dekhe ke aadat he tola
Te devat has line ae man he mor hola
Mor paachhu he govthni bhav devo nai tola
Te au khuchhu maang tor bhar duhu jhola
Te dekhe kaha has wo thaat la mola
Ukhaad nahi sake kono ..........
Jab turi bithaoke mai audi chalathon
mai du din me hi pura bardi ghumathon
Mai picture dekhe bar magneto me jaathon
Interval me bithke mai baasi la khaaton
Pike pike red bull bill bikaathon
Paise majaa me bhandaar me batwaathon
Bhandaara me batwaathon...

Ab aaye has mor gaaw me toh kaam la bata
Pipal ke chhaw me te apan maddha
Kaam buta nahi he ta datun la ghis
Abey saale bhadak gis

Le bhai te aage jaa

Te kaabar paachhu pade has
Te phokat bar zid ma ade has te.....,

Kaakron haath nahi aavey ho tura
Kaakron haath nahi aavey ho tura

Jamath nahi hey ka gori goth tola
Dekha jhan te mola apan ye rola
Jamath nahi hey

Tor jaise katko he paachhu ma mor
Chhattisgadhiya hau me sable badhiya

Aisan na dekh pagli pyaar ho jaahi ya
Aisan na dekh pagli pyaar ho jaahi ya
Tai miss india ke turi
Aur mai chhattisgarhiya x2
Khaatas tai pizza aur momos
Aur mai chila bhujiya

Aisan na dekh dekh......
Aisan na dekh dekh......


Lyrics - Yash Singh Thakur , Anurag Mishra


यदि इस Lyrics कोइ गलती हो तोह कृपया करके कॉमेंट करें
(If there is mistake in the Lyrics please comment me)


Comments

Popular posts from this blog

Mith Mith Lage | Has Jhan Pagli Fas Jabe | Chhattisgarhi Film | Lyrics

Mith Mith Lage | Has Jhan Pagli Fas Jabe | Man Qureshi | Anikriti | Satish Jain | Chhattisgarhi Film | Lyrics Movie - Has Jhan Pagli Fas Jabe Song - Mith Mith Lage Maya Ke Ban Singer - Sunil Soni, Alka Chandrakar Lyrics - Rameshwar Vaishnav Music - Sunil Soni In Hindi हे हे ...... हे हे हे हे ! लाला ला, लाला ला, लाला ला, लाला लाला  मीठ मीठ लागे माया के बानी ओ माया के बानी तोरो अन्तश मा पीरा होथे का रानी धीरे धीरे धुरिहा रहिथस तिर मा आजा रे तिर मा आजा मोरो अन्तश मा पीरा होथे गा राजा धीरे धीरे मीठ मीठ लागे माया के बानी ओ माया के बानी तोरो अन्तश मा पीरा होथे का रानी धीरे धीरे धुरिहा रहिथस तिर मा आजा रे तिर मा आजा मोरो अन्तश मा पीरा होथे गा राजा धीरे धीरे जब ले ते आये मोर जिनगी हरियागे पियर पियर हरदी कस सपना पियुरागे जुड़गे माया के जोडी़ तोर संग बंधागे तोरे माया जोड़ी हिरदे मोर छंदागे दुल्हिन बनहुँ तोरे मैं राजा जी तोरे में राजा ... मोरो अन्तश मा पीरा होथे गा राजा धीरे धीरे मीठ मीठ लागे माया के बानी ओ माया के बानी तोरो अन्तश मा पीरा होथे का रानी धीरे धीरे दिन रात सुरता तोरे आथे म

Dukalu Yadav | Cg Jas Geet | Kab Hohi Tor Darsan | 2018 | KK CASSETTE | Lyrics

Dukalu Yadav | Cg Jas Geet | Kab Hohi Tor Darsan | Chhatttisgarhi Bhkati Song | 2018 | KK CASSETTE |Lyrics Song - Kab Hohi Tor Darsan Singer - Dukalu Yadav Producer - Rekh Chand Oswal Editor - Shesh Nishad Graphics - Sandhya Chhatriya, Jyoti Deep Recording - KK Cassette M.G Road Raipur Lyrics: In Hindi कब होई तोर दर्शन मइया x2 कब होई तोर दर्शन मइया x2 या हो काब होही तोर दर्शन मइया कब होई तोर दर्शन x2 या हो आंखी मुंदाही दुआ उड़ाही ... आंखी मुंदाही दुआ उड़ाही तब होबे का परसन कब होइ तोर दर्शन मइया कब होइ तोर दर्शन कब होइ तोर दर्शन मइया कब होइ तोर दर्शन या हो आंखी मूंदाही दुआ उड़ाही ..... आंखी मूंदाही दुआ उड़ाही ताब होबे का परसन कब होइ तोर दर्शन मइया कब होइ तोर दर्शन कब होइ तोर दर्शन मइया कब होइ तोर दर्शन संगीत ......... मन मंदिर मैं तोला बेसाके तोरे सुरता लमाथों तोर जेवा ला तोर मँदिर मेरे जाके माथ नवाथों जाके माथ नवाथों मइया जाके माथ नवाथों या हो मन मंदिर मुझे तोला बेसक तोरे सुरता लमथों तोर जेवा ला तोर मँदिर मेरे जाके माथ नवाथों जाके माथ नवाथों मइया जाके माथ नवाथों

Maya Dede Re Mayaru - Tor Chhunur Chhunur Pairi - Chhatisgarhi Song | Lyrics

Maya Dede Re Mayaru - Tor Chhunur Chhunur Pairi - Popular Chhatisgarhi Song | Lyrics Movie: Maya dede mayaru Starcast: Anuj Sharma, Resham Thakkar Singer: Sunil Soni   Music Director: Dushyant Harmukh Lyrics: Prem Chandrakar, Chandra Bhushan Verma Director: Prem Chandrakar Music Label: Sundrani Music Lyrics:  In Hindi अ वो दौना पान गऊ किन सिरतोन ईमान मोर छुटत हे परान हाय हाय रे दौना पान अरे अवो दौना पान, मुच मुच ले मुसकान अवो दौना पान, मुच मुच ले मुसकान मोर छूटथे परान गऊ किन सिरतोन ईमान हाय हाय अरे आगि लगा देबे का मोला बइहा बना देबे का अरे आगि लगा देबे का मोला बइहा बना देबे का अरे अवो दौना पान, मुच मुच ले मुसकान अरे अवो दौना पान, मुच मुच ले मुसकान मोर छूटथे परान गऊ किन सिरतोन ईमान हाय हाय अरे आगि लगा देबे का मोला बइहा बना देबे का अरे आगि लगा देबे का मोला बइहा बना देबे का अरे हासथे मुच मुच ले ता आरी चल जाथे मारथे नजरिया ता कटारी चल जाथे..(×2) अरे दीवाना बना देबे का मोला बइहा बना देबे का अरे दीवाना बना देबे का मोला बइहा बना देबे का सावन भादो मा उमड़े जईसे नदिया के पानी अइसे अंग अंग ले छलक